Při příležitosti cestovních veletrhů GO a Regiontour Brno byl v polovině ledna uvedeno na trh aktuální vydání tradičního katalogu Kempy v České a Slovenské republice 2011. Největší tištěný přehled kempů, tábořišť, chatových osad a karavanových stání, který v češtině vychází, si za svou historii vydobyl pověst spolehlivého a kvalitního průvodcem po českých a slovenských kempech a stal se nedílnou součástí výbavy mnoha českých i zahraničních turistů, kteří poznávají krásy naší země.

Katalog pro sezonu 2011 obsahuje téměř 830 ubytovacích zařízení, pričemž všechny uvedené informace jsou ověřeny redakcí katalogu a přináší tak čtenářům co možná největší užitnou hodnotu. V katalogu najdete zařízení z České a Slovenské republiky, česká a slovenská karavanová stání a také kempy v okolí maďarského jezera Balaton.

Největší novinkou letošního ročníku je však velká skládací automapa České a Slovenské republiky, na které jsou všechny kempy vyznačeny. Tato originální mapa je součástí katalogu zdarma!

Katalog bude v prodeji po celý letošní rok, a to za cenu 99,- Kč / 4 € (poštovné a balné zdarma). Další informace a objednávku najdete v sekci Kempy v ČR a SR.