V časopise Camping, Cars & Caravans 6/2010 najdete například:


Caravan Salon Düsseldorf 2010 – reportáž z letošního ročníku největší světové výstavy karavanů a přehled největších prezentovaných novinek.


Obytná vestavba na míru – nechat si postavit obytnou dodávku přesně podle svých přání není nic lehkého. Příspěvek našeho čtenáře vám popíše, jak probíhalo rozhodování, na co se zaměřit a podle čeho vybírat.


SOUTĚŽ s pečením karavanů – Vánoční tip a také soutěž pro všechny zdatné kuchaře. Upečte si z perníku svůj obytný vůz a vyhrajte jednu z pěkných cen!


Podrobný test – tentokrát jsme do posledního šroubku otestovali karavan pro náročné, Bürstner Trecento.


Srovnání – postavili jsme proti sobě dva podobné francouzské vozy. Jeden z nich je klasickou vestavbou, druhý zástupcem nové vlny polointegrovaných vozů se spouštěcím lůžkem. Která kategorie je vhodnější pro jaké typy uživatelů?


Technika – elektrické movery patří k výbavě mnoha karavanů. Na trh s nimi proto přišlo i Al-Ko. Vzali jsme tři nejčastěji prodávané výrobky a vzájemně je otestovali přímo na tábořišti na naší zkušební dráze.


Rozhovor – přichází zima a s ní i nutnost lepší izolace vozu v mrazivých podmínkách. Firma König Surf je českým specialistou na izolační kabáty. Přinášíme proto rozhovor s jejím majitelem.


Cestování – Island a jeho krásy lze poznávat i s jednoduchou obytnou vestavbou. Tento cestopis vám přinese zajímavé postřehy i praktické informace z cesty po této neznámé zemi.


Karavan kluby – přinášíme reportáž z 14. Rallye Dahlie, rozhovory i zprávy z činnosti a srazů českých a slovenských karavan klubů.

+ DÁREK PRO PŘEDPLATITELE:

NOVÝ KATALOG KARAVANY 2011 ZDARMA