V časopise Camping, Cars & Caravans 5/2010 najdet například:

Caravaning Brno 2010 – Podrobné informace o letošním ročníku výstavy a předběžný doprovodný program.


European Innovation Award for the Caravaning Industry – časopis Camping, cars & caravans se jako jeden z 15 nejvýznamnějších evropských karavanových časopisů stal členem odborné mezinárodné poroty, která každoročně uděluje novinářskou cenu za mimořádný přínos karavanovému průmyslu. Přinášíme vám výsledky a podrobnosti o této anketě.


Novinky z Caravan Salonu Düsseldorf – přehled nejzajímavějších novinek v oblasti karavanů a obytných automobilů, které byly k vidění na letošním veletrhu.


Zaujalo nás – Stanový přívěs Opera již vyhrál ocenění za design, nás ale zaujala především prostorová koncepce, luxusní zpracování, styl a snadné rozkládání přívěsu.


Zaujalo nás – Vestavby v dodávkách nejsou hitem posledních let, Westfalia s nimi na platformě Volkswagenu Transporter přišla již před 60 lety. Fanoušci na své vzduchem chlazené VW nedají dopustit,ani dnes, přinášíme proto příběh jednoho z nich.


Podrobný test – Concorde Credo Emotion se dostal pod magickou hranici 3,5 tuny a chce tak oslovit novou cílovou skupinu zákazníků. Kde ale tento luxusní vůz musel ubrat a jestli se vzhledem ke své hmotnosti vyplatí se dozvíte v tomto jedinečném testu.


Rozhovor – Rozhovor s předsedkyní sdružení chorvatských kempů vám prozradí, kam se ubírá vývoj kempování v Chorvatsku a co zákazníci po těchto zařízeních požadují.

Sezóna – Přichází podzim a s ním i sezóna karavanistických veletrhů, kde se dají výhodně pořídit obytné vozy. Jednou z možností jejich financování je také leasing a úvěr. Je třeba se jej bát a můžete si jej dovolit? To vše v tomto článku, navíc s výpočtem orientačních splátek u nejoblíbenějších modelů.

Technika – Vybitá baterie není u obytných vozů zase tak výjimečnou situací, především po delším stání při zimní kempování. Poradíme vám, jak správně nastartovat vůz pomocí startovacích kabelů, kam je u různých vozů připojit a na co si dát pozor.

Cestování – Tentokrát vás zavedeme na Krétu, která ukrývá mnoho krásných soutěsek a opuštěných pláží. Dále se s vestavbou podíváme do jižní Skandinávie se zaměřením na přírodní parky a další přírodní krásy.

Karavanistické srazy – Reportáže z chorvatské Rally FICC, 38. národního srazu karavanistů v Plzni a zpráva o 30. výročí karavan klubu Frýdek-Místek.

+ DÁREK PRO PŘEDPLATITELE:
VSTUPENKY NA CARAVANING BRNO 2010