První letošní vydání časopisu Camping, Cars & Caravans – leden/únor (1/2019) je v prodeji.

DÁRKY PRO ČTENÁŘE:

  • Elektronická vstupenka na výstavu For Caravan Praha

Elektronickou verzi časopisu si můžete koupit ZDE (Floowie) nebo ZDE (Alza Media).

Začínáme rovnou pozvánkou na jarní pražskou výstavu karavanů For Caravan, u níž najdete také návod na získání elektronické vstupenky ZDARMA

Představujeme nový polointegrovaný obytný automobil Knaus Van TI Plus na podvozku MAN. Jak na nás zapůsobila tato v branži zcela nová kombinace?

V praxi jsme důkladně otestovali nový karavan Bürstner Premio Plus 440 TK, který je svým půdorysem se dvěma palandami vpředu určen pro rodiny s dětmi. Osvědčil se u našich testovacích posádek v reálném prázdninovém provozu?

Přinášíme také celou řadu novinek na letošní sezónu od nejrůznějších výrobců.

V technické části časopisu se podíváme na moderní trendy v konstrukci obytných vozidel – kde stále více přebírají nad vruty a šrouby nadvládu moderní lepidla. Věřili byste, že na velký integrovaný vůz se spotřebuje až 100 kg lepidel? Dozvíte se, jaké mají výhody, proč se používají a co od tohoto trendu může očekávat zákazník.

V obrázkovém návodu vám krok za krokem poradíme, jak si správně na střechu přilepit satelit nebo jiný doplněk.

Víte že kromě teplovzdušných rozfuků se do některých karavanů montuje také teplovodní topení, které funguje na principu radiátorů, jako v domácnosti? Poptávka po zimním kempování roste a teplovodní topení začíná nabízet čím dál více výrobců. Dozvíte se, jaké jsou jeho výhody, jak funguje, a ve kterých karavanech si jej můžete již dnes objednat.

Ani v tomto vydání nechybí tipy na doporučené kempy a stání pro obytná vozidla – tentokrát jsme se podívali do Alp, konkrétně k bavorskému jezeru Chiemsee, kde na vaše obytná vozidla čeká perfektní zázemí a na vás bezpočet zimních aktivit.

Jako inspiraci na novou cestovatelskou sezónu vám přinášíme také zajímavý cestopis z Albánie – v posledních letech čím dál oblíbenější destinace pro turisty i karavanisty z České republiky.

V časopise toho ale najdete samozřejmě mnohem více!

Již nyní se můžete těšit na rozšířené 100stránkové vydání, zaměřené na obytné vestavby, které vyjde na konci února.