Na veletrhu Caravaning Brno je pro vás připraven i zajímavý program. Své zážitky přijede předat například fotograf a cestovatel Jakub Moravec, který již léta vyznává právě karavaning. V sobotu 10. 11. od 14:00 se s ním podíváte do Skotska a v neděli od 11:00 zamíříte dokonce až za zimní polární kruh.

O tom, jak se dá kempovat mimo kempy v České republice i zahraničí, povykládá Klára Hájek Velinská, autorka známého blogu All4Camper.

Kromě cestovatelských přednášek je připraven i program zabývající se technickými tématy nebo třeba radami pro výběr prvního obytného auta. „Doprovodný program připravujeme ve spolupráci se Sdružením dovozců obytných vozidel OSCAR, časopisem Camping, Cars & Caravans a také magazínem Žena v autě,“ sdělil PR manažer akce Michal Svoboda. Zájemci se tak seznámí s jednotlivými druhy obytných aut a s rozdíly mezi značkami. Nebudou chybět ani přednášky o dopravních předpisech pro karavanisty v České republice i zahraničí.

Využít lze i individuální poradenství k problematice kempingu a karavaningu. Na expozicích vystavovatelů se pak uskuteční i praktické předvádění vybavení a doplňků obytných aut.

Kompletní doprovodný program je k dispozici >>> ZDE <<<.