Od 8. listopadu přivítá brněnské výstaviště opět všechny fanoušky karavaningu a kempování. Koná se zde totiž další ročník veletrhu Caravaning Brno. Potrvá až do 11. listopadu a ve dvou halách se opět představí přední dovozci a prodejci obytných aut a karavanů. Chybět nebude ani nabídka vybavení pro kempování, příslušenství nebo elektrokol.

Prémiové značky v pavilonu F

Výjimečný pohled na ty nejluxusnější expozice nabídne pavilon F, který je věnován prémiovým značkám. Dočkáte se toho nejlepšího od značek Blue Rent, Campingworld Neugebauer, Caravan Metropol, J.M. Trade, Mercedes-Benz Vans Česká republika či TOPTRADE. „Zastoupeny budou značky Bürstner, Niesmann + Bischoff, Hymer, Carthago, Concorde, Frankia, Pilote, Le Voyageur a PhoeniX,“ doplňuje manažerka veletrhu Simona Křečková.

Obytná auta a karavany obsadí i pavilon P

Zaplněn bude i největší pavilon brněnského výstaviště. „Návštěvníci zde najdou novinky i osvědčené modely od firem Adria Karavany Morava, Adria Karavany Sedlčany, Blue Rent, Car-Star, Caravan Centre Moravia, Caravan Centrum Pardubice, FIBICH CampingCars, FINASO, HvCARAVANS, HYKRO, KaravanTravel.cz, KOBRAS, Kov Velim, Rinen či Turčan-Auto,“ jmenuje Křečková. Ze značek tak vyberme například CARADO, LMC, Pössl, Westfalia, BENIMAR, Dethleffs, GIOTTILine, Itineo, Rapido, Fendt, Sunlight, Ahorn, CI, Eura Mobil, RIMOR, Globecar, Frankia, Tanja Vans nebo Mobilvetta.

Cestovatelské vybavení a elektrokola

Na výstavišti si vyberete nejen obytná auta a karavany, ale také kempingové vybavení. Na stánku Auto Moto Přikryl pořídíte vybavení značek Eurotrail, Thetford nebo Thule. Zakoupíte zde třeba předstany, nádobí, kempingový nábytek a mnoho dalšího. Stany seženete například na stánku APPEL TRADE. Příslušenství pro obytná auta najdete třeba u OP servis, Jablotron nebo Sinclair. Na veletrhu nebudou chybět ani elektrokola, která se stávají populárním společníkem při cestách. Vyberete si je třeba u firem Auto Kelly (konkrétně značku Easy Bike), GreenBike nebo Cyklospeciality.

Bazar karavanů, Caravan Park, testovací jízdy

Na veletrhu jsou vítáni i zájemci o modely obytných aut a karavanů, které mají již něco málo za sebou. „Připraven je bazar karavanů, který potěší zejména příznivějšími cenami prodávaných modelů,“ sdělila Křečková. Na výstaviště můžete přijet i vlastním obytným autem či karavanem – zaparkovat a dokonce i přenocovat lze v připraveném Caravan Parku, díky kterému si zakempujete přímo v areálu. „Určitě si nenechte ujít ani testovací jízdy, které uvítají jak zkušení řidiči, tak začátečníci,“ zve Křečková.

Podrobnější informace najdete na www.caravaning-brno.cz.