Je tady prázdninové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans! Plné zajímavých informací a s přílohou s tipy na vybrané kempy v ČR i zahraničí.

Elektronickou verzi časopisu si můžete koupit ZDE (Floowie) nebo ZDE (Alza Media).

Letní vydání začínáme pozvánkou s informacemi na veletrh Caravan Salon v Düsseldorfu a přehledem prvních odhalených novinek pro příští sezónu. Pokračujeme reportáží z letošního ročníku cestovatelského srazu Overland.

V redakčním testu se podíváme na jeden z lehčích kompaktních polointegrovaných obytných automobilů Carthago C-Tourer T145, se kterým jsme najezdili přes tisíc kilometrů.

Do podrobného testu jsme si tentokrát vzali nový model legendárního karavanu Eriba Troll 535, který by měl být ideálním a lehkým, zároveň však moderním a dobře vybaveným karavanem pro časté cestování. Jak v testu dopadl?

Technika se tentokrát zaměřuje na téma propojení automobilu a karavanu – podíváme se, jak správně používat pojistné lanko tažného zařízení, co dělat, když je vozidlo příliš vysoké pro připojení karavanu a jak zajistit, aby kvůli měkkému odpružení neseděl automobil po připojení přívěsu příliš nízko.

Příloha, která navazuje na náš katalog Nejlepší Kempy 2018 vám přinese několik stran zajímavých tipů na vybrané kempy u nás i v zahraničí.

Před cestou na veletrh v Düsseldorfu jsme připravili také přehled všech zajímavých pamětihodností a atrakcí kolem tohoto města. Vedle výstavy tak můžete celou cestu pojmout i jako pestrý rodinný výlet.

S našimi čtenáři se nakonec v rubrice „Čtenáři na cestách“ vydáme na zajímavou cestu po severním a západním Španělsku.

…a mnohem více najdete v tomto vydání časopisu Camping, Cars & Caravans.