Počátkem března vyšlo nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans 2/2018, tentokrát s rozsahem 100 stranpřílohou Camper & Outdoor.

DÁRKY PRO ČTENÁŘE:

  • rozsah 100 stran a příloha Camper & Outdoor o obytných vestavbách a cestování
  • ZDARMA vstupenky na veletrh For Caravan v Praze
  • pro předplatitele ZDARMA aktivační kód pro elektronické předplatné + loňský archiv časopisu

Elektronickou verzi tohoto vydání můžete koupit ZDE (Floowie) nebo ZDE (Alza Media)

Rozšířené vydání přínáší přílohu Camper & Outdoor, která se v časopise bude od letošního roku objevovat pravidelně. V jednom titulu tak najdete pohromadě vše, co se týká karavanů, obytných automobilů a vestaveb, cestování, kempinkového příslušenství, karavanové techniky a jiných karavanistických a cestovatelských témat.

V aktuálním vydání najdete například:

Začínáme zajímavým rozhovorem se Zuzkou a Martinem Remišovými, kteří se se svým Fordem Bronco vydali na svatební cestu na Sibiř. Prozradí vám něco o svém vozidle, cestě i svých cestovatelských zkušenostech.

Do prodeje se dostala dlouho očekávaná nová generace vozu VW Crafter, která bude díky své variabilitě zajímavým základem pro mnoho nových obytných vestaveb.

V praxi jsme otestovali tři různé rodinné karavany Weinsberg, Knaus a Bürstner.

S našimi čtenáři se v tomto velmi zajímavém cestopisu podíváme po Polska z pohledu karavanisty.

Otestovali jsme pro vás množství skládacích kempinkových stolů a přinášíme naše zkušenosti i tipy na modely, které se nám nejvíce osvědčily.

Kuny trápí nejednoho motoristu. Našli jsme způsob, jak je odradit, aby se usídlily právě ve Vašem vozidle.

Měli jsme možnost otestovat v praktickém kempinkovém provozu novou kompaktní vestavbu Pössl Campster, která se stala prodejním hitem.

Na výstavách karavanů jsme posbírali tipy na nejlevnější nové obytné automobily na trhu. Překvapí vás, jak velký je výběr již v cenách pod milion korun.

Naši dlouholetí dopisovatelé manželé Chválovi se se svou obytnou vestavbou vydali do Albánie a napsali z ní velmi poutavý a praktický cestopis.

…v aktuálním vydání časopisu toho najdete ještě mnohem více!