(Komerční prezentace)

Chcete vidět všechny zásadní novinky ze světa obytných automobilů a karavanů? Pak si nenechte ujít výstavu FOR CARAVAN, která se uskuteční od 9. do 11. března 2018 v areálu PVA EXPO PRAHA. Na návštěvníky čekají tři haly nabité vozy všech cenových kategorií. K vidění bude více než sedm desítek vystavovatelů, kteří představí to nejlepší z karavaninku a doplňků pro nezávislé cestování. Souběžně se uskuteční i veletrhy FOR BOAT a FOR TRAVEL. To vše o víkendu doplní cestovatelský festival Kolem světa.

V jedné hale spatříte to nejlepší, co můžete mezi obytnými auty a karavany mít: tři velké expozice firem Obytné vozy s.r.o., Caravan Metropol a Blue Rent. Na své si ale přijde opravdu každý. K vidění a ke koupi budou i menší vozy. Po deseti letech se na výstavu vrátí oblíbená a cenově dostupná značka Hobby, kterou nově prodává společnost Burimex.

Výstava retro karavanů i soutěž o zapůjčení obytného vozu

Na veletrhu FOR CARAVAN uvidíte nejen nablýskané nové vozy, ale budete moci i zavzpomínat na staré časy. Autoklub České republiky připravuje unikátní výstavu retro karavanů včetně dobových doplňků. V myšlenkách se tak vrátíte zpět na dovolenou do Bulharska, Rumunska, NDR, Maďarska nebo Jugoslávie. Všichni příchozí se budou moci zapojit do soutěže o zapůjčení obytného vozu na týdenní dovolenou. K dispozici bude i oblíbený bazar karavanů, kde můžete koupit i nabídnout k prodeji svůj zánovní kousek a z veletrhu rovnou odjet novým obytným vozem.

Změňte své auto na kempingový vůz

Láká vás svobodné cestování, při kterém můžete přenocovat doslova kdekoliv? Pak je právě pro vás jasnou volbou kempingová vestavba nestbox od egoé nest. Jediný český výrobce designových kempingových vestaveb rozšířil svou nabídku, a tak se po majitelích menších i větších dodávkových vozů dočkali vestavby i řidiči offroadů. Právě verze offroad v luxusním provedení bude představena na veletrhu For caravan. K vidění bude ale i nestbox vyrobený speciálně pro olympionika Ondřeje Banka.

Výstava FOR BOAT a cestovatelský festival Kolem světa

Ve stejném termínu bude letňanské výstaviště patřit i výstavě FOR BOAT a veletrhu FOR TRAVEL. K vidění bude vše od vodních skútrů až po dvanáctimetrovou jachtu. Jedna hala se promění v obří bazén, ve kterém bude probíhat doprovodný program: kurzy oblíbeného paddleboardingu nebo windsurfing. Chybět nebudou ani tipy na dovolenou od cestovních kanceláří. To vše doplní cestovatelský festival Kolem světa, na kterém si budete moci poslechnout tipy a rady od zkušených cestovatelů. Ve čtyřech přednáškových sálech se v průběhu dvou dní představí téměř 50 cestovatelů, dobrodruhů, fotografů, digitálních nomádů i poutníků, kteří prostřednictvím svých komentovaných projekcí navštíví země všech kontinentů. Program obohatí umělecká vystoupení tanečníků nebo ochutnávka specialit orientální a exotické kuchyně.

Důležité informace

Vstupné na veletrhy v předprodeji Ticketstream: 165 Kč, na místě: 200 Kč.
Vstupenka na festival Kolem světa: jednodenní 400 Kč, dvoudenní 600 Kč (zdarma vstup na veletrhy FOR CARAVAN, FOR BOAT, FOR TRAVEL).

Více na www.forcaravan.cz.