bvv foto

Již za několik dní bude první listopadový víkend tradičně patřit největšímu českému veletrhu obytných automobilů a karavanů Caravaning Brno. Přijměte naši pozvánku a podívejte se, co vše na něm letos uvidíte.

Veletrh se letos koná v termínu od 3. do 6. listopadu. Výstavní plocha s rozlohou více než 9 000 m2 nabídne návštěvníkům přes 40 značek obytných automobilů a karavanů. Uvidíte zde malé kempovací dodávky i luxusní obytné autobusy, obytné přívěsy i množství kempinkového a cestovatelského vybavení. Vedle exponátů se můžete těšit i na odborný a cestovatelský doprovodný program. Karavanisté, kteří výstavu navštíví vlastním vozem, mohou tradičně využít Minicamp a chybět nebude ani bazar karavanů.

K datu uzávěrky svou účast na veletrhu potvrdily například tyto značky: LMC, Niesmann-Bischoff, Bürstner, Laika, Chausson, Teleco, Telair, Dethleffs, Pössl, VANTourer, Hobby, Pilote, PhoeniX, LeVoyageur, Alden, Goldschmitt, Krs, Sun Living, Adria, Elnagh, McLouis, Benimar, GiottiLine, Itineo, Eura mobil, XGO, Carthago, Malibu, Wingamm, Fendt, Knaus, Challenger, Sterckeman a další. Těšit se můžete na mnoho novinek na sezónu 2017 i osvědčené modely. Souběžně probíhá i sportovní veletrh Sport-Life.

Doprovodný program

Na stánku našeho časopisu bude probíhat tradiční doprovodné pásmo přednášek a besed, které budou zaměřeny na karavanovou techniku a doplňky, servis obytných vozidel, rady pro výběr vozidla pro začátečníky i zajímavá vyprávění a projekce z různých expedičních cest.

Přesný aktualizovaný program přednášek najdete na tomto webu a na našem Facebooku.

Minicamp pro karavanisty

Parkování karavanů patří k jedné z velkých výhod Caravaningu Brno. Umožněno bude jako vždy na parkovišti „S“ poblíž hlavního vstupu (GPS 49°11’12.884″N, 16°34’23.493″E).

Jednotná cena za obytný automobil nebo soupravu je 250,- Kč/den, služby (voda/elektřina) stojí 100,- Kč/den. Je vhodné si místo předem rezervovat, a to pomocí e-mailu vkrahulec@bvv.cz.

Informace pro návštěvníky

bvv mapa

Doba konání: 3. – 6. listopadu 2016

Otevírací doba: 9 – 18 hodin (neděle 9 – 16 hodin)

Vstupné: Dospělí 200,- Kč (3. 11. za 170,- Kč), děti 6-15 let/studenti/senioři/ZTP 130,- Kč, rodinné vstupné 400,- Kč. Vstupenka platí na všechny souběžné akce v areálu.

Vstupenka ZDARMA pro naše čtenáře

Všichni čtenáři našeho časopisu mohou získat na veletrh vstupenku zdarma. Stačí si vystřihnout kupon otištěný v aktuálním vydání časopisu Camping, Cars & Caravans a předložit jej na pokladně výstaviště, kde vám kupon bude bezplatně vyměněn za vstupenku.