Právě vyšlo poslední letošní číslo časopisu Camping, Cars & Caravans 6/2016 pro měsíce listopad a prosinec.

Elektronickou verzi tohoto vydání si můžete koupit >>> ZDE <<< (Floowie) nebo >>> ZDE <<< (Alza Media).

2016-6-titulka

DÁRKY PRO PŘEDPLATITELE:

  • Vstupenka na výstavu Caravaning Brno (zdarma v každém časopise)
  • časopis Camper & Outdoor, vydání podzim 2016

Vedle podrobné upoutávky na veletrh Caravaning Brno přinášíme také reportáž z největší světové výstavy karavanů Caravan Salon Düsseldorf – zjistili jsme, jaké byly letošní hlavní trendy a pokračujeme další sadou novinek na příští rok.

Velmi zajímavý je nový karavan Knaus Travelino s revoluční konstrukcí, která pravděpodobně změní svět obytných vozidel. Najdete v rubrice Zaujalo nás.

Krátce jsme otestovali levnou alkovnu Ford Rinen Max, která nás překvapila svým skvělým poměrem ceny a uživatelské hodnoty. Redakčním testem si prošel také prémiový integrovaný vůz Carthago C-Tourer.

testu příslušenství jsme se podívali na nabídku pojízdných nádrží na odpadní vodu, které využijete při pobytech v kempu. Mnoho prostoru pak věnujeme speciálnímu tématu zabezpečení obytných vozidel – ukážeme vám, jaké jsou možnosti od kamer, přes elektronické alarmy až k mechanickým zábranám.

Majitele obytných přívěsů jistě potěší náš odborný test, při němž jsme na zkušební stolici testovali, kde na karavanu nejlépe převážet jízdní kola, aby to co nejméně ovlivnilo stabilitu soupravy.

Přinášíme také samozřejmě tipy na doplňky a vybavení karavanů nabídku ojetých obytných vozidel od českých prodejců.

Čtenáři na cestách nás tentokrát vezmou se svým obytným automobilem na tříměsíční putování po Kanárských ostrovech. Ukážeme si, že se tam dá poměrně levně strávit velká část zimy a že zde je rozhodně co navštívit.