Nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans pro měsíce květen/červen je v prodeji! Na 74 stranách opět najdete to nejzajímavější z oblasti karavaninku a nezávislého cestování, předplatitelé se navíc mohou těšit na dva dárky!

DÁRKY PRO PŘEDPLATITELE:

  • časopis Camper & Outdoor, jaro 2016
  • průvodce Kempy v ČR a SR 2016 s ilustrovanou mapou kempů

ELEKTRONICKOU VERZI TOHOTO VYDÁNÍ MŮŽETE ZAKOUPIT >>> ZDE <<<

  2016-3-titulka

V časopise vám představíme zajímavé novinky a aktuality z letošní karavanové sezóny.

ccc2016-3-novinky

Pro všechny zájemce o novou vestavbu nebo obytný automobil přinášíme velký srovnávací test čtyř nejrozšířenějších dodávek Fiat Ducato, Ford Transit, Iveco Daily a Mercedes Sprinter. Podívejte se, který vůz se vyplatí vybrat.

ccc2016-3-dodavky

V pravidelné technické sekci přinášíme velmi rozsáhlý přehled trhu se satelitními anténami. Vysvětlíme vám celou problematiku a poradíme, která anténa je ta pravá přesně pro vás.

ccc2016-3-satelity

Vysvětlíme také, jaké jsou způsoby měření tlaku v pneumatikách, popíšeme jejich výhody a nevýhody a dáme tipy na osvědčená zařízení pro obytná auta i soupravy s karavanem.

ccc2016-3-tlak

V cestovatelské rubrice vás zaneseme například do východního Fríska, země plavebních kanálů, větrných mlýnů a uzených ryb. Nechybí samozřejmě mnoho tipů na osvědčená stání pro obytné vozy a karavany.

ccc2016-3-frisko

Na víkendový výlet vás zavedeme do maďarské Pannonhalmy, která se pyšní svou středomořskou atmosférou a příjemnými kempy.

ccc2016-3-madarsko

Čtenáři na cestách nás provedou se svou obytnou dodávkou přes nejvyšší alpské průsmyky, po takzvané La Route des Grandes Alpes.

ccc2016-3-alpy

Avšak nechybí ani tipy na příslušenství pro kempink a karavanink, aktuality z dopravní legislativy, zprávy z karavanových klubů a další zajímavé informace!

Přejeme příjemné čtení!