První vydání časopisu Camping, Cars & Caravans pro nový rok 2016 vyšlo ještě před Vánoci. Níže Vám přinášíme informace o hlavním obsahu tohoto čísla.

ELEKTRONICKOU VERZI TOHOTO ČÍSLA MŮŽETE ZAKOUPIT >>> ZDE <<<

CCC2016_1_titulka

V zimním vydání časopisu najdete například aktuality v silniční dopravě a další novinky, které přinesl nový rok, ale také reportáž z povedené brněnské výstavy Caravaning Brno.

2016_1_reportaz

Od našeho dopisovatele a řidiče terénního obytného speciálu si přečtete, jak se jezdí a bydlí v doprovodném speciálu na rallye Dakar. V podrobném testu se důkladně podíváme na oblíbený integrovaný vůz Carthago C-Tourer I 142.

2016_1_test

V technické sekci vám představíme nové LiFePo4 nástavbové baterie od výrobce Dometic, který se do tohoto segmentu pustil jako první velký dodavatel karavanové techniky. Poradíme také, jak se správně vyznat v různých formátech GPS souřadnic.

2016_1_gps

Užitečný je i přehled různých úložných systémů pro zadní garáže obytných automobilů.

2016_1_garaze

Majitele obytných přívěsů jistě potěší návod na montáž samoseřizovacích brzd Al-Ko, které automaticky upravují nastavení brzd tak, aby byl vždy zajištěn maximální brzdný účinek a tím i bezpečný provoz.

2016_1_brzdy

Jako sezónní příloha je tentokrát zpracováno téma ojetých obytných vozidel a karavanů. Přineseme vám tipy, jak správně vybírat starší vůz a na co se zaměřit. Bazary karavanů vám také představí svou aktuální nabídku.

2016_1_bazar

Protože je zima, jeden z článků se týká také provozu obytných vozidel v zimních podmínkách. Poradíme ohledně sněhových řetězů i techinky jízdy, nechybí ani doporučené doplňky pro zimní karavanink.

2016_1_zima

Cestovatelská rubrika nás zavede do německého Schwarzwaldu, kde najdete tipy na zajímavé sjezdovky a lyžařská střediska, včteně seznamu ověřených stání pro karavany.

2016_1_lyze

Zajímavý cestopis od jednoho z našich čtenářů vás pak vezme na okružní jízdu kolem Sicílie. Popisuje v něm všechny své zkušenosti a zážitky z cesty s obytným vozem.

2016_1_sicilie

To ale samozřejmě není vše.
Přejeme příjemné čtení!

DÁREK PRO PŘEDPLATITELE: Nový časopis Camper & Outdoor zdarma k tomuto vydání!