Právě vyšlo nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans 6/2015 na měsíce listopad/prosinec, a tudíž poslední v tomto roce. Těšit se můžete na spoustu zajímavých informací.

ELEKTRONICKOU VERZI TOHOTO ČÍSLA MŮŽETE ZAKOUPIT >>> ZDE <<<

 2015_6_titulka

V tomto vydání přinášíme například reportáž z letošního Caravan Festu, z oslavy 50. výročí slovinské značky Adria a samozřejmě ze zářijového veletrhu Caravan Salon v Düsseldorfu.

V redakčním testu si představíme integrovaný obytný automobil LMC Explorer, do velkého srovnání jsme pak vzali tři levnější polointegrované obytné vozy Carado, Hobby a Sun Living. V bazaru jsme se podívali na ojetý rodinný koráb Rimor Katamarano. Představíme Vám také novinku – Volkswagen Multivan T6, dlouho očekávaného nástupce oblíbeného vozidla.

2015_6_vw

V technické rubrice jsme se zaměřili na nový hybridní systém topení Webasto, který používá plyn na ohřev vody a naftu k topení. Změní tento koncept vytápění v karavanech? Někteří výrobci se již k němu uchylují… Jistě Vás ale bude zajímat také exkluzivní článek o materiálech používaných při stavbě obytných vozů – podíváme se na nejnovější postupy a ukážeme si, čím vším lze snížit hmotnost vozidla.

2015_6_nabytek

Přichází zima a jistě proto přijde vhod zajímavé téma – zimní karavanink. Od zkušených karavanistů jsme nasbírali řadu dobrých rad a nyní se s Vámi podělíme. Poradíme i s tipy na zimní stání u sjezdovek.

2015_6_zima

V rubrice „Čtenáři na cestách“ se tentokrát vydáme do Skotska, odkud náš dopisovatel přivezl krásný cestopis. Před výstavou karavanů v Lipsku však přinášíme i průvodce tímto městem.

2015_6_skotsko

Protože přichází období termálních lázní, sestavili jsme pro Vás také seznam těchto oblíbených zařízení v německém Bavorsku, a to vždy v kombinaci s osvědčeným stáním pro karavany.

2015_6_termaly

V časopise je toho ale mnohem více.
Přejeme příjemné čtení!

DÁREK PRO PŘEDPLATITELE: Vstupenka na výstavu Caravaning Brno ZDARMA!