11

Za hojné české účasti se v uplynulých dnech 14. – 17. května uskutečnilo setkání majitelů a přátel luxusních obytných vozů Concorde v německém Aschbachu. Přímo na ploše továrny se sešlo více než 250 vozů převážně z celé Evropy, z toho devět z České republiky a jeden ze Slovenska. Plocha kolem továrny se proměnila v obrovský kemp.

22

Pro účastníky setkání byl nachystaný bohatý doprovodný program. Od prohlídek továrny a testovacích jízd přes cyklistické vyjížďky po okolí, degustace místních specialit a večerní koncerty či taneční vystoupení.

33

Vysoký počet zákazníků z ČR mile překvapil vedení Concorde. Technický ředitel Joachim Baumgartner osobně provedl skupinu obvykle nepřístupnou sekcí vývoje modelu CENTURION na podvozku Mercedes Atego 26t.

Společenským vyvrcholením akce byl společný česko-slovenský večer s grilováním za účasti exportního manažera Markuse Freitaga. Setkání symbolicky uzavřel sobotní ohňostroj s hudbou, kterým se mohli pokochat nejenom účastníci setkání, ale i široké okolí městečka.