FOR_CARAVAN

Od pátku do neděle, tedy dnech 27. – 29. března 2015, se na výstavišti v pražských Letňanech uskuteční šestý ročník výstavy obytných automobilů a karavanů For Caravan 2015. Jediná jarní výstava s karavanovou tematikou u nás tradičně představí mnoho firem a značek českého trhu, chybět nebudou ani české premiéry některých modelů obytných vozidel.

Podle posledních informací se výstavy zúčastní například tyto firmy:
Caravan Metropol, Blue Rent, Brno Hunt, Prokaravan, Karavany Sedlčany, KOV Velim, Rinen, Caravan Centrum Pardubice, Burimex, Astra Car Liberec a další.

Návštěvníci budou moci využít nabídky venkovního bazaru karavanů, zájemci o prodej zde svůj vůz mohou po registraci vystavit a nabídnout k prodeji (poplatek za vystavení vozidla je 2 500 a 3 500 korun při délce do 8 resp. do 10 metrů.).

For Caravan

Parkování na přilehlém parkovišti bude povoleno od 8 do 19 hodin, osobní vůz zaplatí 150 korun, obytná auta a vozidla nad 3,5 tuny 300 korun za den.

Denní vstupenka bude stát 190 Kč, zlevněná (po předchozí internetové registraci) 150 Kč, děti do 12 let a ZTP mají vstup zdarma. Vstupenka platí také na souběžně probíhající veletrh For Bikes, který je největší cyklistickou výstavou v Česku.

PVA_planek

Další informace o výstavě a registraci pro získání zlevněné vstupenky najdete na www.forcaravan.cz.

Dárek pro celoroční předplatitele časopisu Camping, Cars & Caravans:
Vstupenka na výstavu zdarma.