Právě vychází nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans na měsíce březen a duben. Všichni zájemci o karavanink a nezávislé cestování se mohou těšit na mnoho zajímavých a praktických informací, předplatitelé pak také na volnou vstupenku na veletrh For Caravan v Praze a kupon pro roční on-line předplatné s loňským archivem zdarma.

DÁRKY PRO PŘEDPLATITELE V TOMTO ČÍSLE:

  • vstupenka na For Caravan ZDARMA
  • aktivační kód na celoroční on-line předplatné s kompletním loňským archivem ZDARMA.

TitulkaCCC2015_2

Jarní vydání časopisu podrobilo podrobnému srovnávacímu testu levné obytné vozy s nejnižší cenou na trhu a prozradí vám, jaká úskalí či výhody tato lákavá koupě obnáší obnáší. Představíme vám také zajímavé novinky letošní sezóny i tradiční test ojetého obytného vozu – tentokrát je to Chausson Welcome – s tipy ke koupi ojetiny.

Technická rubrika vám poradí, čím a jak správně přilepit solární panely, či jak si přestavět karavan, aby byl energeticky soběstačný. Čtivý rozhovor s odborníkem Pavlem Pekem zase upozorní, proč by se do oprav karavanů neměli pouště kutilové.

Na reportáž jsme se tentokrát vydali do italské Verony a ukážeme vám, jak se vyrábí obytné vozy Wingamm s laminátovou nástavbou.

Klikněte na:

  • Pravý dolní roh = další stránka
  • Kamkoli do stránky = otevření ukázky (vybrané strany) v plném rozlišení

Mimořádně povedená sekce s karavanovými cestopisy vás zavede na Aljašku, kterou naši čtenáři procestovali s pronajatým bydlíkem – těšit se můžete na krásné fotografie i řadu zajímavých a praktických informací. Podíváme se také do Norska a severního Ruska, které naše redakce projela s obytným veteránem – od nejsevernějších norských mysů přes město Murmansk až k Solovětským ostrovům.