Caravaning Brno logo

Vstupenka na Caravaning Brno 2014 ZDARMA pro celoroční předplatitele časopisu Camping, Cars & Caravans!

Již za několik dní se otevřou brány letošní největší karavanistické výstavy u nás Caravaning Brno 2014. Ačkoli se z některých kruhů ozývá, že o brněnskou výstavu není mezi vystavovateli zájem, moderní halu P brněnského výstaviště se opět podařilo zaplnit velmi slušným počtem firem a značek a veletrh tak nabídne návštěvníkům ještě lepší podívanou než v minulém roce. Chybět nebudou přední čeští prodejci obytných automobilů a karavanů ani obchody s kempinkovým příslušenstvím. Premiéru si zde odbude také zcela nová značka na českém trhu – obytné automobily Wingamm s monokokovou laminátovou nástavbou.

Na stánku časopisu Camping, Cars & Caravans pro vás ve spolupráci se sdružením Oscar a brněnským výstavištěm již tradičně připravujeme řadu tematických přednášek od předních odborníků v oboru.

Caravaning Brno

Na našem stánku proběhne také premiéra nového katalogu Karavany 2015, který zde budete moci zakoupit, bude zde možnost objednat nebo prodloužit předplatné časopisu a také získat některá starší chybějící vydání. Za zvýhodněnou cenu také bude možné předobjednat nový katalog BORDATLAS 2015, který bude v prodeji od konce listopadu.

Pro děti i dospělé máme opět připraven simulátor jízdy s obytným automobilem. V případě únavy můžete využít naší přednáškové a odpočinkové zóny, kde bude v období mezi přednáškami probíhat projekce karavanových a cestovatelských videí.

Stání pro karavany na výstavě

I letos budou moci návštěvníci výstavy, kteří přijedou vlastním obytným vozem nebo karavanem, využít nabídky brněnského výstaviště a přespat na stellplatzu v těsné blízkosti výstavního areálu.

Kde: Místo se nachází na parkovišti „S“ mezi 6. a 7. bránou, příjezd je z ulice Bauerova (viz červený bod na přiložené mapce)

Cena: Poplatek ve výši 250 Kč/den se platí jednou denně přímo na parkovišti a zahrnuje jeden obytný automobil nebo soupravu osobní auto + karavan. Cena zahrnuje vodní a elektrickou přípojku.

Informace o výstavě

Caravaning Brno Mapa

Veletrh Caravaning Brno 2014 se koná ve dnech 6. – 9. listopadu, denně od 9 do 18 hodin. Poslední den (neděle) veletrh končí již v 16 hodin.

Základní vstupenka stojí 100,- Kč při registraci na internetových stránkách www.caravaning-brno.cz. Vstupenka na místě stojí 160,- Kč a platí i na souběžně probíhající veletrhy Sport Life, Dance Life, Gaudeamus, In-Joy a Theatre Tech. Zlevněné vstupné pro děti 6-15 let, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP stojí 100,- Kč, výhodné rodinné vstupné pro 2 dospělé a 2-4 děti pak vyjde na 200,- Kč. Pro návštěvníky ze Slovenska je důležitá informace, že na všech vstupních místech je možné platit také v eurech.

Všichni návštěvníci mohou využít bezplatného hlídání dětí od tří let, a to v pavilonu „V“.

Parkování na přilehlých parkovištích vyjde na 150,- Kč/den.