Vyšlo nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans 5/2014 pro měsíce září a říjen. Jako vždy plné zajímavostí a novinek ze světa vašeho oblíbeného koníčku.

2014-5-titulka

V aktuálním vydání si opět přečtete všechny důležité novinky z oboru karavaninku a kempování, představíme vám nové karavany Adria Adora a Altea a novou dodávku Mercedes Marco Polo. Podrobněji se podíváme také na obytné automobily značky Wingamm, které budou mít českou premiéru na veletrhu Caravaning Brno.

V redakčním testu jsme prověřili britský karavan Sprite Alpine 4, hlavním tématem čísla pak je velký srovnávací test čtyř alkoven – Knaus, Dethleffs, Carado a Eura Mobil.

V technické rubrice jsme provedli velký srovnávací test plastových sklenic – zde se dozvíte, jak kvalitní materiály který výrobce používá a zda se vyplatí si připlatit za značkové výrobky. Chladicí barva na střechu karavanu je dalším tématem a tipem, jak karavan vylepšit během zimní přestávky.

(Kliknutím na pravý dolní roh můžete prolistovat náhled časopisu. Kliknutím kamkoli do stránky se Vám zobrazí několik ukázkových stran v plném rozlišení).

Přinášíme také rozhovor se zakladatelem projektu Czech & Slovak Discovery, což je síť karavanových stání na českých a slovenských vinicích, farmách a v dalších přírodních lokalitách.

V cestovatelské části časopisu se pak vydáme na karavanová stání (STPL) v Horním Bavorsku, podíváme se, jak lze trávit na Maltě dovolenou bez karavanu a s obytným vozem našich čtenářů se vydáme na poznávací cestu do Řecka.

V příštím vydání se můžete těšit na bohatý seznam novinek pro nadcházející sezónu, představených na Caravan Salonu Düsseldorf.