CCC314_KEMPY

Právě vychází květnové číslo časopisu Camping, Cars & Caravans, k němuž naši předplatitelé obdrží zdarma nový průvodce Kempy v ČR a SR 2014 + velkou mapu kempů!

ccc3_14-titulka

V tomto vydání časopisu Vás vedle nejdůležitějších aktualit a zajímavostí ze světa karavaninku a nezávislého cestování čeká například Reportáž z výstavy For Caravan 2014. Ve velkém srovnávacím testu proti sobě stojí dva koncernoví sourozenci – integrované vozy Hymer B678 a Niesmann+Bischoff Arto 85E, majitelé obytných přívěsů pak jistě potěší článek v sekci Technika, v němž se věnujeme tématu správného propojení osobního vozu s karavanem, popisujeme nejčastější problémy s elektronikou u moderních vozů a poradíme, jak obě vozidla správně propojit tak, aby měl karavan i za jízdy dostatek energie.

Další srovnávací test se zabývá přenosnými kompresorovými chladničkami a poradí vám ten správný model na letní cestování. Tomu se věnuje i sezónní článek o správné přípravě obytného vozidla na cesty  – řekne vám, jak správně ošetřit karoserii, postarat se o baterie, vodní systém a další části vozů.

(Kliknutím na růžky stran můžete celý časopis prolistovat v náhledu. Kliknutím kdekoli do stránky se vám v plné velikosti otevře několik ukázkových stran.)

Kempy v zahraničí tentokrát zamíří pod švýcarské Alpy a dají vám tip na vyzkoušené kvalitní ubytování s možností turistiky. Víkend s karavanem strávíme v západních Čechách, čtenáři na cestách nás zavedou i do Rakouska a Chorvatska, zajímavý cestopis pak popisuje polskou riviéru u Baltu. Velký článek se věnuje slibovanému tématu – pronájmu lodi, na které lze splavovat kanály i s vlastním karavanem. Nechybí také zprávy z velikonočních srazů karavanových klubů.

+ DÁREK: Všichni celoroční předplatitelé dostanou k tomuto výtisku zdarma průvodce Kempy v ČR a SR s velkou mapou kempů.