For Caravan logo

VSTUPENKU ZDARMA na tuto výstavu obdrželi všichni celoroční předplatitelé časopisu Camping, Cars & Caravans!

Již tento víkend se koná v Praze-Letňanech tradiční jarní výstava obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN 2014. Milovníci karavaninku jistě ocení téměř 10 000 m2 výstavní plochy s exponáty, kde všem zájemcům vystavovatelé představí nové modely na letošní sezónu. Nebude chybět ani celá řada doplňků, příslušenství a všeho, co k cestování na čtyřech kolech patří.

forcaravan_stani_2011

Přijet s obytným vozem nebo karavanem se příliš nevyplatí – denní sazba za parkování je závratných 300 Kč, parkování přes noc je opět zakázáno.

Zájemci o koupi nebo prodej ojetého vozu mohou využít nabídky prodeje v sekci venkovního bazaru karavanů. Pro návštěvníky veletrhu je také připravena soutěž, jejíž výherce získá skútr VESPA LX 50 v hodnotě 52 990 korun! Slosování proběhne v neděli 30. března na výstavišti. Souběžně v areálu probíhají také veletrhy FOR BIKES – 5. veletrh cyklistiky a SPORT SHOW – 1. ročník veletrhu sportovních potřeb.

forcaravan2013

Stejně jako loni pořadatelé očekávají více než 20 000 návštěvníků, pro které se stává jarní výstava FOR CARAVAN příjemným setkáním před zahájení další cestovatelské sezóny.

Mezi vystavovateli letos budou například firmy Caravan Metropol, Prokaravan, Motorsport, Blue Rent, Burimex, HV Caravans, KOV Velim, Eurotrail, Karavany PRO, Karavany Sedlčany, Vega Tour, Donako, Kobras či Caravan Centrum Pardubice.

Chybět samozřejmě nebude ani stánek časopisu Camping, Cars & Caravans – s nabídkou aktuálních i starších vydání časopisu, předplatného, prodejem katalogu Karavany 2014 a publikací BORDATLAS 2014 a Europa Camping Atlas.

Souhrnné informace – FOR CARAVAN 2014 (5. ročník)

Termín konání:  28. – 30. 3., PVA EXPO Letňany PRAHA (GPS: 50° 7′ 41.662″ N, 14° 30′ 51.679″ E)

Otevírací doba: pátek – neděle, 10 – 18 hod.

Základní vstupné: 150 Kč, děti do 12 let zdarma

Další informace: www.forcaravan.cz

PARKOVÁNÍ: V areálu je připraveno 3 500 míst pro návštěvníky. Je možné využít i záchytná parkoviště P+R v návaznosti na Pražskou integrovanou dopravu. Ceny parkovného – osobní automobil: 100 Kč, karavany a vozidla nad 3,5 t: 300 Kč. Provozní doba parkoviště: 8 – 19 hod. Noční parkování je z důvodu chráněné krajiny NPP letiště Letňany zakázáno.

Pro návštěvníky, kteří přijedou svým obytným autem nebo s obytným přívěsem, je připravena po předložení vstupenky cenově zvýhodněná nabídka ubytování v Triocampu Praha – více informací na www.forcaravan.cz.