S jarním počasím je tu konečně i nový jarní Camping, Cars & Caravans 2/2014 na měsíce březen a duben. A opět s dárky! Předplatitelé v tomto vydání dostanou vstupenku na FOR CARAVAN + aktivační kód na elektronické předplatné a archiv 2013.

V časopisu tentokrát najdete další novinky na sezónu 2014 – například od výrobců Adria, Dethleffs či Bürstner. Dostane se i na nového prodejce značky OrangeCamp či novinky u domácího výrobce KPS. V redakčním testu Vám představíme dalšího zajímavého nováčka, kapesní Plasy HP58. V Podrobném testu si rozebereme integrované Rapido 840F s velmi zajímavě uspořádaným interiérem.

V technické části přinášíme návod na montáž solární nabíječky, podrobně se podíváme na nejčastější problémy týkající se opěrných noh karavanu a přineseme také informace o nových nástavbových bateriích LiFePo4.

Vydáme se opět i na cesty s našimi čtenáři – velmi doporučujeme vynikající cestopis z Irska, dobrodružství s obytným veteránem v Řecku či výlet po blízkém Německu. Nová je pak rubrika Víkend s karavanem, kde bychom Vám chtěli přinášet tipy na krátké výlety. Tentokrát v ní navštívíme zábavní park Playmobil Funpark.

Karavanisté toužící po setkávání jistě ocení kompletní kalendář srazů karavan klubů v ČR a SR na letošní rok včetně pozvánek na blížící se akce.

(Kliknutím na růžky stran můžete celý časopis prolistovat v náhledu. Kliknutím kdekoli do stránky se vám v plné velikosti otevře několik ukázkových stran.)

+ DÁREK PRO PŘEDPLATITELE

  • Vstupenka na FOR CARAVAN
  • Aktivační kód pro elektronické předplatné do mobilu/tabletu + archiv ročníku 2013