První vydání časopisu v roce 2014 právě vychází! V elektronické podobě ode dneška, tištěný časopis od pondělí 6. ledna. Všichni předplatitelé ročníku 2013 s ním obdrží zdarma katalog KARAVANY 2014.

A co tentokrát v časopise najdete? Například novinky pro sezónu 2014 od značek Bavaria, Inos, Laika či novou značku Forster. V rubrice Zaujalo nás jsme se podrobněji podívali na studii karavanu Caravisio, která zřejmě bude ovlivňovat budoucí generace karavanů. Dále jsme vybrali největší trendy v karavanech za poslední roky a rozebrali, zda mají šanci uspět.

Reportáž z Caravaningu Brno zhodnotí očima vystavovatelů úroveň poslední výstavy, do podrobného testu se tentokrát dostal karavan Adria Altea 542 PK.

(Kliknutím na růžky stran můžete celý časopis prolistovat v náhledu. Kliknutím kdekoli do stránky se vám v plné velikosti otevře několik ukázkových stran.)

Protože je zima, technickou rubriku jsme věnovali tématu vysoušení karavanů a pohlcování vlhkosti. A řekneme vám, které pohlcovače má cenu kupovat.

V zimním období zůstaneme i v cestovatelských rubrikách – přinášíme tip na karavanistům nakloněný lyžařský areál Buková hora a tipy na zimní kempy v rakouských Alpách a Tyrolsku. Čtenáři na cestách se s vámi podělí o cestopisy z Bulharska a Německa a tradičně nechybí ani další díl z karavanistické cesty kolem světa za 700 dní nebo zprávy z karavanových klubů.

+ DÁREK: Katalog Karavany 2014 obdrží spolu s časopisem všichni předplatitelé minulého ročníku 2013. (Předplatitelé letošního ročníku obdrží nový katalog Karavany 2015 opět na podzim.)