Nové vydání katalogu evropských karavanových stání BORDATLAS 2014 právě vyšlo a v redakci jej již máme skladem v dostatečném množství. Pokud hledáte praktický a užitečný vánoční dárek pro přiznivce karavaninku a aktivní cestovatele, můžete jej u nás objednat. Katalogy odesíláme obratem.

Navzdory všudypřítomnému zdražování je cena katalogu stejná jako v minulých letech, tedy 619,- Kč.

Zvýhodněná cena 569,- Kč pak platí v případě, že již máte uhrazeno předplatné časopisu Camping, Cars & Caravans na rok 2014 (pak v objednávce zaškrtněte políčko „Jsem předplatitelem časopisu“).

Katalog BORDATLAS 2014 je největší evropský katalog karavanových stání (německy „Stellplatz“) – míst mimo kempy, kde je možné s obytným automobilem nebo karavanem krátkodobě zastavit, přenocovat, vyprázdnit odpadní nádrže, načerpat vodu, nabít palubní akumulátory apod. (Nabídka  služeb se může na různých místech lišit.) Tato místa jsou rozmístěna téměř po celé Evropě, často v blízkosti turistických atrakcí, pláží, restaurací, aquaparků, před kempy a hotely, národními parky, sjezdovkami, na hezkých místech v přírodě apod. Karavanová stání jsou obvykle podstatně levnější než kempy a mnohá z nich jsou zdarma (případně s poplatkem za využité služby – katalog obsahuje všechny tyto informace včetně cen).

Co BORD ATLAS 2014 obsahuje?
  • v roce 2014 více než 6 000 míst (přes 200 nových míst proti katalogu 2013, tisíce doplněných a aktualizovaných údajů)
  • dvě knihy (cca 700 stran Německo +  cca 400 stran Evropa) – katalog se prodává zabalený a pouze jako celek, není možné objednat jen jednu ze dvou knih
  • 35 států: Belgie, Bosna a Hercegovina, Dánsko, Estonsko, Faerské ostrovy, Finsko, Francie, Řecko, Velká Británie, Irsko, Island, Itálie, Chorvatsko, Litva, Lotyšsko, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Nizozemí, Norsko, Rakousko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, San Marino, Srbsko, Švédsko, Švýcarsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Česká republika, Turecko, Maďarsko, Německo
  • každá země má v katalogu vlastní mapu s polohou a názvem všech míst
  • slevové poukazy v celkové hodnotě přes 1 000 EUR na služby (ubytování, gastronomie, vstupenky apod.)
  • seznam německých stanic pro vypouštění odpadu
  • Testovací verze on-line katalogu zdarma

Další informace o BORDATLASu najdete na této stránce.

Objednávku katalogu je možné provést ZDE.