Ve dnech 7.-10. listopadu se na brněnském výstavišti uskuteční tradiční, letos již 11. ročník největší české karavanistické výstavy Caravaning Brno.

Žádné velké inovace veletrhu nebo zásadní nárůst počtu vystavovatelů letos nemůžeme čekat, pomineme-li zrušení veletrhu Bike, které se může významně projevit na celkové návštěvnosti.

Na výstavě s rozlohou přes 4 000 čtverečních metrů by tak návštěvníci i letos měli vidět okolo stovky vystavených exponátů obytných automobilů, karavanů, vestaveb a příslušenství. Mezi značky s novým zastoupením v Česku bude patřit například Forster, levnější značka výrobce Eura Mobil, jejíž prodej u nás nově zajišťuje firma Burimex.

Doprovodný program

Vstupenku na veletrh ZDARMA dostanou všichni předplatitelé Camping, Cars & Caravans!

Na stánku časopisu Camping, Cars & Caravans bude již tradičně probíhat doprovodný program výstavy – na velké přednáškové ploše se během dne budou střídat zástupci firem z oboru karavaninku a návštěvníky seznámí s aktuálními technickými i cestovatelskými tématy, zároveň také odborně poradí a představí novinky ve svém oboru. Hovořit se bude také o povolených hmotnostech, mýtném a dalších záležitostech.

Pro chvíle odpočinku pro vás budou připraveny cestovatelské filmy. Děti a dospělí si také budou moci opět zajezdit se simulátorem obytného vozu.

Srdečně vás zveme a těšíme se na setkání!

Bazar karavanů

Nabídnout své starší vozidlo k prodeji budete moci po celou dobu výstavy na venkovní ploše před halou P. Za každý exponát se platí jednorázový poplatek 2 000,- Kč. Další informace o bazaru najdete zde: http://www.bvv.cz/caravaning-brno/caravaning-brno-2013/aktuality/bazar-karavanu-2013/

Minicamp pro karavanisty

Caravaning Brno je v tuto chvíli jediná karavanistická výstava u nás, která svým návštěvníkům nabízí také možnost přenocovat ve vlastním obytném autě nebo karavanu.

Stání bude zajištěno zde:

  • Parkoviště „S“ mezi 6. a 7. bránou (bez infrastruktury) – na přiložených mapkách vyznačeno oranžově
  • Příjezd z ulice Bauerova; GPS 49° 11′ 12.884″ N, 16° 34′ 23.493″ E

Cena za obytný automobil nebo soupravu s karavanem je 120,- Kč/den.

Další informace o výstavě najdete na www.bvv.cz/caravaning-brno.