Prodejce obytných automobilů Blue Rent si dovoluje všechny přiznivce karavaninku pozvat do prodejny a servisního zázemí společnosti při příležitosti Dne otevřených dveří. Setkáte se se zajímavými cestovateli a odborníky na elektroinstalaci a úpravy karavanů. Akce se koná již tuto sobotu 18.5. od 9:30 hodin.

Harmonogram a doprovodný program si můžete stáhnout ZDE.

Ve spolupráci s cestovateli Páleníčkovými a dr. Danielem Kábou je pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program s DIASHOW, proběhnou prezentace o zajímavých cestách obytnými auty po Islandu, jarní Krétě a podzimních Dolomitech. Neocenitelným bonusem pro všechny zúčastněné je možnost výměny zkušeností.

A co ještě?

  • Servisní poradenství a prezentace nových trendů v dobíjení baterií a navigací pro karavany značek Garmin a Zenec.
  • Ukázky člunů vhodných do obytného vozu, zkušební jízdy skládacích kol a elektrokol.
  • Podrobné představení nejnovějších modelů značek PLA, Plasy, Pössl, Westfalia a luxusních obytných vozů Concorde a Morelo.

Širokým sortimentem zájemce potěší plně zásobená prodejna příslušenství se slevami až 50 % na NOVÉ zboží, platnými jen 18. 5. 2013.

Při objednávce na koupi nového nebo bazarového vozu, uskutečněné 18. 5. vás čekají výrazné slevy!

Z organizačních důvodů vás prosíme o potvrzení účasti odpovědí s počtem osob na email: petra@bluerent.cz. Pro registrované návštěvníky máme připraven praktický dárek.

Těšíme se na vás na adrese Modřanská 102, 147 00 Praha 4.

(Tisková zpráva Blue Rent)