Na konci dubna vyšlo nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans 3/2013 na měsíce květen/červen. Na všechny předplatitele tentokrát čeká zdarma nový průvodce Kempy v ČR a SR 2013 s velkou kempinkovou automapou.

Vedle zajímavostí a aktualit zde najdete také reportáž z veletrhu For Caravan 2013 a četné pozvánky na karavanistické srazy. V rubrice Zaujalo nás se podíváme na třicetileté výročí zahájení výroby obytných automobilů značky Dethleffs. Srovnávací test nabídne porovnání dvou koncepcí – polointegrovaného vozu a obytné vestavby, oboje z dílny Knausu. Další test srovná dvě integrovaná obytná auta francouzské výroby – Chausson Exaltis a Bavaria I 690. V Technice se podíváme na srovnání výhodnosti tří různých palivových článků a Přehled trhu ukáže, jaká je současná nabídka kempinkových luceren a svítidel, včetně testu a hodnocení dvanácti modelů.

Legislativa se tentokrát zaměřuje na novinky v tématu osoby blízké. Nebitá je opět rubrika o Cestování. S jedním z našich čtenářů a jeho Fabií Combi se vydáme na výlet po Balkáně a ukážeme, že i v kufru rodinného auta se dá strávit hodně zajímavá dovolená. Tento cestopis velmi doporučujeme! Další naši čtenáři se vydali s obytnou dodávkou na řecké ostrovy Kyklady. Originální a zajímavý cestopis rovněž stojí za pozornost, stejně jako článek s tipy na přírodní parky v Evropě, zařazené do seznamu UNESCO.

DÁREK PRO PŘEDPLATITELE:

Průvodce Kempy v ČR a SR 2013 + automapa s kempy v ČR a SR