Většina z Vás již tento camping zná jako místo konání 14. Dahlie Rallye v roce 2010, nebo z našich předchozích setkání. Pro letošní rok jsme zvolili jarní termín z důvodu předpokladu lepšího počasí a volného místa v karavanistickém kalendáři. Cílem je setkání přátel posedlých vášní zvanou karavaning a prohlídka zajímavostí Rožnova a blízkého okolí.

Camping Sport: se nachází na pravé straně silnice E-442 při výjezdu z Rožnova směr Žilina (za světelnou křižovatku u hotelu Eroplán odbočte vpravo na parkoviště u koupaliště). Má 150 míst pro karavany s elektro přípojkami. Místa pro karavany jsou z 50% zastíněny. Viz: http://www.tjroznov.eu/kemp-sport/informace. GPS souřadnice: 49° 27′ 55,854″ N, 18° 09′ 44,708″ E

Účastnické poplatky: Cena za posádku a noc je 300.- Kč (tj. 40% sleva z ceníkových cen campu). V této částce je zahrnut poplatek za umístění auta a karavanu, 2 dospělé osoby, 2 děti do 15let, elektrická přípojka, informační materiály. Tato cena platí i při příjezdu max. 3 dny před, nebo po konání akce. Ostatní ceny zůstávají podle platného ceníku.

Přihlášky: Abychom měli přibližnou představu o počtu účastníků, pošlete nám svou přihlášku nejpozději do 3.6.2012 na E-Mailovou adresu: campingclubroznov@seznam.cz. Rádi Vás uvítáme, i když nestihnete poslat svou přihlášku.

Ve své přihlášce uveďte, jméno, bydliště, počet osob (dospělí + děti), datum příjezdu a odjezdu. Vzor přihlášky si můžete stáhnout: ZDE.

Seznam přihlášených účastníků budeme průběžně zveřejňovat na našich webových stránkách www.campingclubroznov.cz

Stravování a nákupy. V blízkosti campingu se nachází několik restaurací různých cenových kategorií. Nejznámější jsou Hotel Eroplán, nebo Hotel Horal. V blízkém okolí najdete celkem sedm restaurací. Pro nákupy si zajděte na rožnovské náměstí (1,7km), kde kromě mnoha menších obchodů najdete i supermarket Albert. Pozor! Téměř všechna parkoviště v okolí náměstí jsou placená! Bezplatně můžete parkovat u supermarketů Billa a Lídl u autobusového nádraží. Nejlepší však máte e pěší procházku okolo Valašského muzea na náměstí.

Valašské frgály: Místní oblíbenou specialitou jsou pravé valašské frgály. Někteří je již znáte, nebo jste je již ochutnali na loňské Dahlie Rallye. Pokud máte zájem, zajistíme Vám je tak, abyste je mohli ochutnat již v sobotu ráno k snídani. Pokud chcete, abychom Vám čerstvé frgály dovezli, uveďte ve své přihlášce jaký druh (hruškový, tvarohový nebo makový) a množství, které objednáváte. Cena 90.-Kč/ks.

Program: Po zkušenostech z minulých ročníků a Vašich reakcí, nebudeme připravovat společný program. Každý si může zorganizovat svůj pobyt podle svých individuálních zájmů. Rožnov a okolí nabízí dostatek možností, jak vyplnit Váš volný čas. Pro snadnější výběr Vám pomohou webové odkazy na zajímavá místa v Rožnově a blízkém okolí uvedené v této pozvánce níže, informační materiály, které dostane každá posádka při příjezdu i informace, které vám rádi poskytneme na místě.

Těšíme se na shledanou s Vámi v Rožnově!

Vašek Hronek
Camping Club Rožnov
Tel: 604528437