Od 1. března je v elektronické podobě k dispozici nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans 2/2012 (březen/duben). Tištěný časopis bude v prodeji od 7. března.

Jarní vydání je opět plné zajímavých témat. V podrobných testech se podíváme na obytné automobily Dethleffs Globe S a Laika Kreos 8010, v praktické zkoušce ověříme karavan Bürstner Averso.

Šedesátileté výročí vzniku prvních obytných dodávek Volkswagen Transporter oslavíme vyjížďkou v koloně veteránů přes Grossglockner a Lago di Garda, s našimi čtenáři se podíváme v rozsáhlých cestopisech na Korsiku a do Běloruska a vyzkoušíme také plavidlo, se kterým si můžete užívat vodní kanály a řeky v pohodlí vlastního obytného auta.

Technici určitě ocení rozsáhlý materiál o mobilních zdrojích elektřiny, kde srovnáváme výhody a nevýhody různých koncepcí – solární panely, centrály, boostery, větrné elektrárny či palivové články. U prodejce Pronto Camper jsme napsali článek o nových plynových nádržích, které si můžete tankovat sami na LPG pumpách a v obrázkových návodech se zaměřili tentokrát na montáž klimatizace Truma Saphir.

A to zdaleka není vše – více najdete uvnitř časopisu.

+ DÁREK PRO PŘEDPLATITELE: Všichni předplatitelé obdrží spolu s časopisem také zcela nový průvodce Kempy v ČR a SR 2012 s velkou mapou kempů a vstupenku na veletrh FOR CARAVAN 2012.

(V malém okně si můžete prohlédnout celý časopis. Po kliknutí si v plné velikosti zobrazíte několik náhledových stran.)