Camping Park Karpaty leží 43 kilometrů od Bratislavy v obci Kuchyňa (GPS: N 48° 24` 23″ E 17° 09` 08″). Nabízí ubytování formou vyhrazených parcel pro obytné automobily, karavany a stany. Hostům slouží dvacet stanovišť se zpevněným povrchem a elektrickou přípojkou pro obytné automobily, chemickou toaletou s možností vypouštění a napouštění zásobníků vody. Pro stany je k dispozici minimálně dalších padesát míst v areálu. V nabídce shledáte i dnes už netradiční ubytování ve stanech s dřevěnou podsadou. Nové moderní hygienické zařízení, včetně umývárny nádobí, jistě přispěje ke spokojenému pobytu.

Součástí Camping Parku Karpaty je recepce a útulná kavárna s terasou pro dvacet osob. V malém obchůdku lze zakoupit základní sortiment denní potřeby. V oploceném areálu je návštěvníkům k dispozici několik otevřených ohnišť a gril. Camping Park Karpaty je určen hlavně pro milovníky panenské přírody, turistiky a cykloturistiky. Bezprostřední okolí kempu tvoří hluboké lesy a přehradní nádrž Kuchyňa. Nezapomenutelné panorama vytváří západní hranice Chráněné krajinné oblasti Malých Karpat. Odpočinek zde najdou jak rodiny s dětmi, tak i jednotlivci.

Za dobrým jídlem nemusí návštěvníci, v obci s příznačným názvem „Kuchyňa“, chodit daleko. Stravování nabízí restaurace v nedalekém nově vybudovaném kulturním domě a také pizzerie s klasickou pecí v centru obce.

Okolí Camping Parku Karpaty nabízí široké možnosti pro odpočinek, plavání, pěší turistiku, cykloturistiku a rybolov v okolí Malých Karpat. Přímo v areálu se nachází golfové hřiště. Další informace najdete na adrese www.campingparkkarpaty.sk.