Tyrolské údolí Pitztal láká lyžaře, skialpinisty a milovníky sluníčka vnými paušálními nabídkami k jarnímu lyžování na nejvýše položeném tyrolském ledovci a na sněhovou slavnost na Velikonoční pondělí.

Nejvýše položený ledovec v Tyrolsku – Pitztalský ledovec – zve všechny zájemce až do 8. května 2011 na krásné jarní lyžování při příjemných teplotách a za výborných sněhových podmínek. Až do konce sezony je tu zaručen dostatek sněhu pro příznivce elegantních obloučků na dokonale upravených  sjezdovkách  i  pro  nadšence  dobrodružné  jízdy  v  hlubokém sněhu mimo sjezdové tratě. Na milovníky sluníčka čekají na terase lehátka ke chvílím odpočinku. Také vyznavači skialpinismu najdou na Pitztalském ledovci skvělý výchozí bod k túrám na lyžích až na vrchol Wildspitze ve výšce 3.774 metrů, nejvyšší horu v Tyrolsku, odkud mohou sjíždět nádherným firnem dolů.

A když v údolí už začne sníh pomalu ustupovat před něžnou jarní zelení, láká Pitztalský ledovec starší i mladé lyžaře i celé sportovně založené rodiny na řadu vybraných sněhových nabídek. Na Velikonoční pondělí se v údolí Pitztal slaví tradičně konec sezony velkou Pitztalskou sněhovou slavností. Lyžařská oblast Rifflsee je otevřena až do Velikonoc.

Zajímavé jsou i nabídky „SPRINGTIME 1 a 2“:
www.pitztal.com/angebote/springtime-1.html
www.pitztal.com/angebote/springtime-2.html

Také auto si může v údolí Pitztal odpočinout, protože návštěvníky dopravuje z místa ubytování do lyžařské oblasti bezplatný autobus pro lyžaře a sáňkaře. Objednávky paušálních nabídek s příjezdem a odjezdem v kterýkoliv den přijímá Tourismusverband Pitztal.